Intimtorna Arival

A módszer kidolgozója, Kriston Andrea

Kövess engem ( videók):

Egerben Tanárképző Főiskolát végeztem testnevelés-biológia szakon, mellette a TF-en atlétika edzői, majd később tanári végzettséget szereztem. Egyik intézményben sem tanították a medencealapi izmok fontosságát, tréningjét. 1986-ban, amikor tanítani kezdtem Kazincbarcikán, akkor természetesen bukkant föl belőlem az a tudás, amit ma már KRISTON INTIM TORNA néven tanítok. A jelenleg tanított anyag velem együtt változott, és változik jelenleg is.

Szeretem, ahogy a hálás szemek visszajeleznek, amikor tanítványaim a változásokról beszámolnak, ahogy feltöltődve hazamennek.
1996 óta tanítok a Szent Rókus Kórházban, és vezetem a nőgyógyászat-urológia rehabilitációt( az egészségügy átszervezése miatt jelenleg szünetel). Másodszor választottak be a Magyar Nőorvos Társaság Nőgyógyászat-urológia Szekció vezetőségébe. Az orvosok részéről elismerést tapasztalok, mert a vizsgálóasztalon igazán kiderül, hogy milyen különbség van az edzett és a nem edzett gátizom között.
Örülök a munkámnak, de a legnagyobb örömöm mégis az, hogy megélhettem az anyaságot, két lányom születését, a változásaikat, amivel engem is folyton alakítanak - pont úgy, mint én a módszeremet.
A KIT módszert egyre több helyen tanítják a világon(Szlovákia, Románia, Ausztria, Ecuador, USA, Kanada, Csehország, Anglia, Kanada, Egyesült Államok).
http://divany.hu/poronty/2013/02/02/attol_nem_leszel_hajlekony_ha_kremezed_a_labad/