Intimtorna Arival
Kriston Intim Torna Szeged, Szentes, Csongrád, Orosháza

Kriston Intim Torna Szeged, Szentes, Csongrád, Orosháza

Kövess engem ( videók):

A Kriston intim torna elérhető:  Szeged, Szentes, Csongrád, Kiskunfélegyháza, Szarvas, Orosháza, Budapest, Békéscsaba, Kecskemét.

Ha szervezel Magad köré még 2 embert és egy alkalmas helyszínt – legyen az a lakásod nappalija például -, akkor egyeztethetünk időpontokat és házhoz is megyek!

Bárhol, ami Szentestől 1-2 óra alatt megközelíthető.

Valamint egyéni tréningre is van lehetőség (akár Nálad is!). Időpontok megegyezés szerint. Mivel egyénileg saját tempóban tudunk haladni, ezért általában 8 órában tartom ezeket a tanfolyamokat. Természetesen, amennyiben a 8 óra alatt azt vesszük észre, hogy Neked több idő szükséges, akkor további időpontokat egyeztetünk! 

A Kriston Intim Torna tanfolyam alatt semmi kellemetlenség, fel nem vállalható nem történik! Senki nem kerül kellemetlen helyzetbe!

A meghirdetett tanfolyam 4 fő jelentkezésétől indul, így egy nagyon kellemes barátságos hangulatban sajátíthatod el a Kriston Intim Torna gyakorlatsort!

Garantálom: a 12 órás tanfolyam alatt megtanulsz egy otthoni gyakorlatsort, melynek alkalmazásával egy egész életen át fokozható a kontinencia, a szervek működése, a gát erőnléte, vérkeringése, jó-kellemes érzete! 

A meghirdetett Kriston Intim Torna tanfolyam díja 25.000 Ft/fő.

Az általatok szerveződött legalább 3 fős tanfolyam ára is 25.000 Ft/fő, amennyiben ketten lennétek, akkor 30.000 Ft/fő.

Egyéni Kriston Intim Torna Tanfolyam ára 45.000 Ft (+ terembérlet, amennyiben nem tudod a helyszínt biztosítani).

Már elvégezted a Kriston Intim Torna Tanfolyamot, csak bizonytalan vagy, pár óra ismétlésre, megerősítésre vágysz? Erre is van mód, hívj és egyeztetünk időpontot, helyszínt!  Ennek ára 4500 Ft minden befejezett 60 perc után.

(Fizetés az első találkozáskor egy összegben.)

Jelentkezni és érdeklődni lehet nálam

telefonon: Repa Ari 30-9965-980