Intimtorna Arival

Vendégkönyv

Kövess engem ( videók):

Beküldő: Kati
Beküldés dátuma: 2012-12-11
Életem legjobb befektetése volt ez a tanfolyam. Hosszú idő óta fennálló problémám szűnt meg. Nagyon jól éreztem magam az órákon. Köszönöm!
Beküldő: Melinda
Beküldés dátuma: 2013-06-22
Kismamaként kezdtem el a tanfolyamot. Nagyon sok hasznos és elgondolkodtató információt kaptam. Sok szó esett a szülésről, anyaságról és arról, hogy a gyerekágyas időszakban mit kell tennem, hogy visszanyerjem a régi formámat. Az orvosom a kontroll vizsgálat során alig akart hinni a szemének. Mintha nem is szültem volna. :) A férjem kézcsókjait küldi, kedeves Ari. Köszönöm.
Beküldő: Tóth Ágnes
Beküldés dátuma: 2012-02-22
Kedves Ari! Köszönöm szépen, nagyon hasznos volt. Mindenkit arra biztatok, otthon is csinálja a gyakorlatokat. További sok sikert.
Beküldő: Éva
Beküldés dátuma: 2012-10-25
Köszönöm, hogy műtét nélkül tudtam magam helyrehozni egy hólyagsüllyedésből. Köszönöm a nőgyógyászomnak is, hogy ajánlotta ezt a lehetőséget.
Beküldő: Anita
Beküldés dátuma: 2013-08-06
Valamivel több, mint 4 hónapja még szörnyen el voltam keseredve, állandó alhasi fájdalmaim voltak (méh- és hólyagsüllyedés okozta) és a férjemmel is szinte lehetetlen volt az együttlét, ami azért valljuk be rányomja a bélyegét a kapcsolatra. Emellett állandóan kúpokat kellett használnom. 29 éves koromra nem tudtam beletörődni, hogy ez már így marad, sőt, hogy még csak rosszabb lesz, és a nőgyógyászok szerint ennek majd valamikor 20 év múlva kellene megtörténnie. Ami még jobban dühített, hogy mi az hogy kell?! És csak egy gyereket szültem, ilyen állapotban nem is ajánlatos másikat, vagy alapból veszélyeztetett terhesség lenne, ezt már most leszögezhetjük. Egyetlen egy nőgyógyász mondta, hogy keressek trénert, tanuljam meg az intim tornát, segíteni fog. Ezek után megvettem Kriston Andrea könyvét, a DVD-t és megtaláltam Arit! Elolvastam a könyvet, megnéztem a DVD-t, és elvégeztem a tanfolyamot Arival, ami meghozta számomra a várva várt tényleges változást. Mostanra újságolhatom, hogy minden problémám már a múlté az intim tornának köszönhetően. Immáron valamivel több, mint 4 hónap elteltével, mióta napi rendszerességgel csinálom a tornát, mára amellett, hogy helyreállt a férjemmel a szexuális életünk (már nincsenek fájdalmaim, és nem utolsó sorban a nőgyógyászom is észrevette, hogy mennyire rugalmas a hüvelyem - az aki szerint nincs menekvés, ez a női sors :-)), tegnap kaptam meg a hírt, hogy a PAPA tesztem eredménye is I-es :-) Ilyen nekem még tini koromban sem volt. Ez nagy dolog. Emellett a kezdetek óta már nincs szükségem kúpokra, a fertőzések a torna hatására szinte rögtön köddé váltak, és a nagyon ritka esetekben előforduló pár óráig tartó esetleges ovulációs vagy menstruációs fájdalmakat is enyhíti a torna. És rögtön hat :-) Csak ajánlani tudom mindenkinek! Kitartóan kell végezni és az eredmény biztosan nem marad el... én már megtapasztaltam az Erőmet :-) Minden Tiszteletem és Hálám Andreáé és Arié
Beküldő: Magdi
Beküldés dátuma: 2014-01-24
Kedves Ari! Gondoltam, összefoglalom, hogyan is alakulok a tréning hatására.Azt hiszem, utoljára nyár végén váltottunk levelet, akkor még eléggé el voltam keseredve - leginkább magamban - hogy ugyan miért nem hat a torna. Áprilisban végeztem el a tréninget, és úgy gondoltam akkor, hogy már kellett volna valami javulást éreznem.Áprilisban ugyebár a doki mogyorónyi hólyagsüllyedést állapított meg. (fekvő vizsgálati helyzetben), de én guggolva tusolásnál sokkal nagyobb mértékűnek éreztem, és rendkívüli fájdalommal járt egy ciklus alatt kb. 2-2,5 fél héten át. (már a szülés után is éreztem ezt, de sokáig nem tulajdonítottam jelentőséget, mert azt hittem, ez "hozzátartozik" a szüléshez, majd elmúlik) Azt is tudni kell, hogy az intim tréninget nem is ennek hatására kezdtem el, hanem az intim feszesség javítása céljából. Aztán rá kellett jönnöm, hogy itt komolyabb a gond. A doki felírta a hagyományos gyógytornát, és mondta, hogy kb 1 év, ha komolyan veszem.Én komolyan vettem, de nem a klinikai gyógytornára mentem, hanem a KIT-et csináltam és csinálom azóta is. A változás első körben abban mutatkozott meg, hogy a cikluson belül lerövidült a bemélyedéses-fájdalmas időszak 6 napra.Ez kb. október környékén jelentkezett.Decemberben mentem dokihoz kontrollra (ekkor már 8 hónapja tréningeztem), és azt mondta a doki, hogy csak így tovább, mert ő már nem tapasztalja a hólyagsérvet, nem is írja a papíromra, már nem vagyok műtétgynús eset. Én kérdeztem tőle, hogy ettől függetlenül a ciklusnak van 6 napja - ez egybeesik az ovuláció időszakával, amikor már kisebb mértékben, jelentősen kisebb fájdalommal, de érzem a problémát, ez mitől lehet?Nem tudta a választ. Lényeg, hogy nem vagyok műtéti eset már, és jelentősen javultam a torna hatására, azóta is csinálom, és tudom, tovább fogok javulni. Puszi, és köszönöm, hogy foglalkoztál velem:) M
Beküldő: Edi
Beküldés dátuma: 2014-04-16
1,5 év alatt 3 nőgyógyászati műtétem volt. 2 méhen kívüli terhesség (jobb oldalon), és 1 petefészek ciszta eltávolítás. A műtétek rendesen megviselték a szervezetemet. A 2. műtétem után hónapokig még a boltba is nehezemre esett elmenni, olyan alhasi fájdalmaim voltak. Rengeteg orvos, gyógyszer, alternatív gyógymód után - a fizikai, lelki, és anyagi vonzatáról nem is beszélve -, sajnos a problémám nem oldódott meg. A férjemmel viszont még mindig nagyon szerettünk volna gyermeket. Januárban hallottam Ari Intim tornájáról, és akkor úgy döntöttem, hogy még ezt az egyet kipróbálom. A torna nem csak fizikailag adott erőt, hanem lelkileg is. Számomra Ari olyan volt, mintha a pszichológusom is lett volna. A változások már az első 2-3 alkalom után érezhetőek voltak, és akkor még nem tudtuk, de körülbelül ekkor fogant meg természetes úton a kisbabánk, :) aki végre jó helyen, méhen belül tapadt meg. Jelenleg 10 hetes boldog kismama vagyok. :) Köszönöm szépen Ari!
Beküldő: Csaba
Beküldés dátuma: 2015-09-07
Nagyon jó befektetésnek bizonyult a tanfolyam, melynek során megtanulhattam azokat az izmokat erősíteni, amelyek felelősek az alhas egészségéért. A tanfolyam elvégzését követően 2 héten belül jelentős változást tapasztaltam; természetesen nem csak erőnlét terén, hanem az órákon elhangzott pszichés támogatás felhasználásával együtt a lelki jólétem is jó irányba változott. Köszönöm!
Beküldő: Enikő
Beküldés dátuma: 2016-02-19
6 héttel a szülés után az orvosi vizsgálat során sajnos beigazolódott a gyanúm, hogy méhsüllyedésem van, s ez a tény nagyon rosszul érintett, hiszen 35 évesen nem gondoltam volna, hogy ilyen problémával kell szembenézzek. Még szerencse, hogy már a terhességem előtt elvégeztem a Kriston intimtorna tanfolyamot, így az orvosi vizsgálatot követő napon azonnal elkezdtem otthon végezni a gyakorlatokat. Alig telt el néhány hét, amikor már javulást észleltem, majd 4 hónapos kitartó edzés után mondhatni olyan vagyok, mint terhességem előtt :-) Hálás köszönetem a Kriston tornának, de legfőképp Arinak!!
Beküldő: Bea
Beküldés dátuma: 2016-03-02
Minden héten nagyon várom a jelentkezésed. Már úgy hozzászoktam, mint a tornához. Jó érzés, hogy nem hagytál magunkra bennünket. Nagyon nagy sikerélményről szeretnék beszámolni Neked. A múlt héten náthás voltam, állandóan fújtam az orrom és hirtelen, váratlan tüsszentések tarkították a zsebkendős időszakokat. Legalább tesztelhettem a záróizmaimat..... és képzeld ötösre vizsgáztak. Mindent köszönök.
Beküldő: Laci
Beküldés dátuma: 2016-04-18
A férfi Kriston tornáról mindenképpen szeretnék néhány személyes tapasztalatot írni, hátha valakinek még hasznára válik. Alig egy hónapja végzem a tornát, de a hatása már egyértelműen érezhető. A reggeli merevedés intenzitása oly mértékben növekedett, hogy volt már rá példa emiatt nem tudtam elvégezni a reggeli gyakorlatsort. Az, hogy megtanítják nekünk hogyan kell érezni a féket, valóban nem jelenti azt, hogy tudunk is fékezni. Ennek tökéletes elsajátításához Ari a "szexuális önismeret" gyakorlását javasolta, ahol könnyedén meg lehet találni azt a pontot, ahol az ejakulációt vissza lehet tartani a megfelelő izmok működtetésével. Az az érdekes, hogy mikor sikerül visszatartani az ejakulációt, a vágy nem illan el, hanem tovább erősödik, fokozva az erekciót egy brutális szintre, egyúttal megnövelve az időt valóban szinte a végtelenségig (ezen azt értem, hogy teljesen kontrollálhatóvá vált a magömlés).Ebben szintén van gyakorlati tapasztalatom, így értettem meg, hogy mit is jelent férfiként a többszörös orgazmus egyetlen elhúzott idejű ejakuláció mellett. Persze önbizalom és kisugárzás tekintetében is rengeteget jelent ennek a tudásnak a birtoklása, nem beszélve a későbbi prosztataproblémák megelőzéséről. Mindenkinek ajánlom, akinek kicsit is számít az, hogy maximális kielégülést nyújtson leendő vagy aktuális párjának! :)
Beküldő: Viktor
Beküldés dátuma: 2016-11-18
A tornát az egészségmegörzés mellett a magvisszatartás végett kezdtem el gyakorolni. Hálás köszönettel tartozom ezért a tudásért, ugyanis egy új megvilágításba helyezte a szexualitást és új utat mutatott. Ez az út rendkívül jól felkészített Mantak Chia mester által kifejlesztett szerelmi kung-fu-ra, amely a magvisszatartás során bentartott energia elvezetésében és átalakításában nyújt hasznos ismereteket. Köszönet a gyakorlatokért és az utána biztosított e-mailben küldött információkért.
Beküldő: Kata
Beküldés dátuma: 2017-06-28
Kedves Ari! Köszönöm szépen az általad megismert intim tornát, valamint köszönöm egy nagyon aranyos nőgyógyász hölgynek, hogy ajánlott. 36 éves korom ellenére elég sok nőgyógyászati problémával küszködtem. Két szülés után éreztem, hogy ez így nem mehet tovább. Méh- és hólyagsüllyedés, állandóan visszatérő hüvelygyulladás és nem utolsó sorban a házasélet minőségének romlása. Fél évnyi tornázással megszűnt a hólyagsüllyedésből adódó problémám.😊😊😊😊 Van még mit "gyógyítanom", tudom a többi helyen is meghozza a Kriston intim torna a várt eredményt. Sok-sok türelem és kitartás kell, de a gyógyulás érdekében ennyi "fáradtságot" megér. A tanfolyamon az intim torna módszer mellett más fontos információkat is hallottam. Lelkileg és fizikailag feltöltődve tértem minden alkalomról haza. Ajánlom mindenkinek, még egészséges embereknek is kiváló izom erősítő-karbantartó! Köszönet mégegyszer Ari!!! 😊